ESTE BLOG INTEGRAMENTE ES PRUEBA JUDICIAL DE LOS PROCEDIMIENTOS 362/11 GETAFE y ANTE LA FISCALIA ANTICORRUPCION

Los documentos publicados, estan a disposicion de todos los socios del FC Barcelona y medios de comunicacion que deseen consultarlos.

Sandro Rosell y su Junta se "incomodan", cuando no era de dominio publico, no lo estaban? Valores - Transparencia - Dimision

24 de septiembre de 2012

Romania: Crimen Organizado



El pasado 4 de Septiembre, Rise Project, hacia publica una nueva investigacion contra el Crimen Organizado en Romania. En ella se vincula a, Alexandru Marta y a su mujer Andreea Marta, con Rodica Mindroiu - socia de Pepy Nicolae, mano derecha de Nicu Gheara - y con Sorin Blejnar exJefe de la ANAF (Agencia Nacional de Administracion Fiscal), Blejnar actualmente se encuentra imputado y tiene retirado el pasaporte por orden de la DNA (Direccion Nacional Anticorrupcion).

Entre los clientes de Rodica Mindroiu se encuentran, los secretos financieros, de politicos, un traficante de drogas condenado, futbolistas famosos y la alta sociedad. 

Alexandru Marta fue Jefe del gabinete de Sorin Blejnar, se encuentra en busqueda y captura por liderar un grupo organizado y evasion fiscal de productos energeticos, combustible diesel que era revendido ilegalmente en Romania.

Andreea Marta,  se encuentra imputada por proxenetismo, acusada de organizar y coordinar una red de prostitucion de lujo internacional con ramificaciones en Romania, Italia, Suiza y el Principado de Monaco.

Conexiunile fugarului de la ANAF-Codrut Marta
de Mihai Munteanu Rise Project
Marti, 4 septembrie 2012, 23:55 Dosare Anticoruptie

Familia fostului sef al ANAF, Sorin Blejnar si gruparea Nicu Gheara lucreaza cu acelasi contabil. Se numeste Rodica Mindroiu si depoziteaza de ceva vreme secrete financiare pentru tot felul de clienti: politicieni, un traficant de droguri condamnat, fotbalisti celebri, personaje mondene si carciumari de fite. Aceeasi Rodica Mindroiu lucra si pentru Codrut Alexandru Marta - fostul sef de cabinet al lui Blejnar. Ultimii doi sunt anchetati penal, fiind acuzati de constituirea unui grup infractional organizat si complicitate la evaziune fiscala. Fugit din tara, Marta este cautat acum de INTERPOL. Referatul prin care procurorii au cerut arestarea lui Marta atesta legaturile dintre Rodica Mindroiu si fostii sefi ANAF. RISE Project citeaza din document:

"Puscasu Stefan actioneaza ca interpus al lui Marta Codrut Alexandru (...) De exemplu, la data de 05.03.2012 la orele 20:25:27, Puscasu Stefan a luat legatura cu Rodica Mindroiu, iar in aceeasi zi la orele 20:26:49 il apeleaza la nr. 0725352515 pe Marta Codrut Alexandru si ii comunica ca a luat legatura si ca urmeaza sa se intalneasca si sa vorbeasca cu Rodica Mindroiu. (...) Revenind la data de 05.03.2012, precizam ca in intervalul 18:30 ￯ 19:30, Marta Codrut Alexandru a participat, in incinta restaurantului ZVON CAFE, la o intalnire cu Mindroiu Rodica, asociat si administrator al S.C. EXCONT 99 S.R.L. Bucuresti, specializata in activitati de contabilitate si audit financiar. Cea in cauza, ofera servicii de contabilitate si firmelor detinute de Blejnar Andreea Florentina, sotia ex-presedintelui A.N.A.F., si a primit in data de 15.02. 2012 de la Marta Codrut Alexandru datele de identificare ale societatii BETA IMPEX 93 S.R.L. Totodata, au rezultat date ca Mindroiu Rodica tine legatura si cu numitul Puscasu Stefan - om de incredere al lui Marta Codrut Alexandru, cu referire la anumite aspecte stabilite de acesta din urma (transmiterea unor documente)."

CODRUT MARTA, seful de cabinet al lui Sorin Blejnar (fost sef A.N.A.F.) este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat cu ramificatii transfrontaliere si complicitate la evaziune fiscala. Marta s-a sustras urmaririi penale, fugind din tara. In prezent, el este urmarit international.

Vezi CINE ESTE CODRUT MARTA (Comunicado de la D.I.I.C.O.T)

Si sotia lui Codrut Marta este anchetata de procurorii D.I.I.C.O.T. Andreea Marta este acuzata ca a organizat si coordonat o retea de prostitutie de lux care a actionat in Romania, Italia, Elvetia si Principatul Monaco. Vezi comunicatul D.I.I.C.O.T.

D.I.I.C.O.T - Direccion de Investigacion de Delitos de Crimen Organizado y Terrorismo


RODICA MINDROIUare 43 de ani si este unul dintre cei mai influenti consultanti fiscali din Bucuresti. Anterior, ea a fost inspector in Ministerul de Finante si consilier la Camera Deputatilor. Afacerile Rodicai Mindroiu o pozitioneaza la confluenta a doua grupari de interese. In prima sunt aghiotantii lui Nicu Gheara. In cea de-a doua sunt lideri ai PDL.

Un partener traditional de afaceri al Rodicai Mindroiu este Pepy Daniel Nicolae - omul de baza al controversatului Nicu Gheara. Afacerile tandemului Pepy-Gheara au fost radiografiate de RISE Project la inceputul acestui an, iar vechea relatie a celor doi a fost confirmata de temutul interlop Nuredin Beinur - finul de cununie al lui Nicu Gheara.

Mihai Munteanu

Publicado en los medios de Comunicacion de Romania:

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-13159822-conexiunile-fugarului-anaf-codrut-marta.htm

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/conexiunile-fugarului-de-la-anaf-codrut-marta-276123.html

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/actualitate-sorin_blejnar-codrut_marta-euro-dna-nemes-ICCJ-curtea_de_apel_0_737326289.html

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Codrut-Marta-arestat-Republica-Dominicana_0_751724841.html

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-13162226-interdictie-parasi-tara-pentru-sorin-blejnar-viorel-comanita-pentru-inca-30-zile.htm

No hay comentarios: