ESTE BLOG INTEGRAMENTE ES PRUEBA JUDICIAL DE LOS PROCEDIMIENTOS 362/11 GETAFE y ANTE LA FISCALIA ANTICORRUPCION

Los documentos publicados, estan a disposicion de todos los socios del FC Barcelona y medios de comunicacion que deseen consultarlos.

Sandro Rosell y su Junta se "incomodan", cuando no era de dominio publico, no lo estaban? Valores - Transparencia - Dimision

1 de febrero de 2012

El Barça al descobert 2.0

                                       Estamos en Camp Nou "No Pinta Be: Traductor, PP, Ailanto, Gendre... Al Parrot!!!!"


La prensa Rumana, se hace eco de la investigacion de la OCCRP (Organized Crime & Corruption Reporting Project) galardonada en 2011 con el Daniel Pearl Global Investigative Journalism Award la cual vincula al FC Barcelona con la Mafia Rumana, entre otros medios importantes:

http://www.prosport.ro/sport-life/special/dezvaluiri-incredibile-legatura-dintre-barcelona-si-gruparea-romanului-nicu-gheara-9191991

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/un-oficial-fc-barcelona-conectat-financiar-la-gruparea-gheara-251883.html

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/rise-monitorizare-fc-barcelona-afaceri-nicu-gheara-pepy-nicolae-daniel-coll-poblet-font-mas-376601.html

Este articulo es provisional se iran incorporando datos y articulos a el, esta es la version original en Rumano, el grafico de la primera fotografia, es interactivo, pinchando en el se accede a la web que contiene mas de 70 empresas, socios y conexiones de la red financiera, entre los que esta el Directivo Eduardo Coll:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*Nuevo* Rise Project incluye un nuevo filtro al grafico interactivo, por personas/sociedades vinuladas http://www.riseproject.ro/persoana/?tip=persoana


OCCRP: RISE Project 31/01/2012 10:24
OFICIAL FC BARCELONA, CONECTAT LA GRUPAREA NICU GHEARĂ

Vizualizarea conexiunilor lui Nicu Gheara

23 martie 2011. București. Gruparea lui Nicu Gheară și un director al clubului FC Barcelona își unesc interesele într-o afacere pe malul Dâmboviței. Asociatul lor este un afacerist spaniol condamnat penal în Peninsula Iberică pentru fraudă împotriva sănătății publice. În firma Disprofarm SRL, cu sediul într-un cartier rezidențial din București, spaniolii Eduardo Coll Poblet și J.C.F.M s-au asociat cu românul Pepy Daniel Nicolae. Compania lor are ca obiectiv principal producția de medicamente. În ecuație apare și un contabil influent conectat la filiera Gheară, la șefi din PDL și la afaceri de anvergură pe bani publici.


Eduard Coll Poblet

PARTENERII

J.C.F.M (Modificado a peticion por mail de su abogado), 58. Este asociatul majoritar al Disprofram SRL (51%). F. M locuiește în Barcelona, Spania, unde deține alte opt firme care operează în domeniul farmaciei cosmetice, precum și mărci înregistrate de loțiuni, creme și medicamente anti-celulită. În iulie 2005, F. M. a fost condamnat de justiția spaniolă pentru fraudă contra sănătății publice comisă în 1999.Pedeapsa: doi ani și șase luni de închisoare plus patru ani și jumătate de suspendare a dreptului de exercitare a profesiei. Pe scurt, spaniolul a fost acuzat că a substituit un medicament cu un altul mai ieftin, pentru a-și însuși diferența de bani provenită din subvenționarea produsului înlocuit. El a pretins că vinde medicamentul finanțat de stat, în condițiile în care scotea pe piață un înlocuitor. Sentința împotriva lui F. M. a fost dată de Curtea Penală nr. 3 din Barcelona. În 2007, F. M. a ieșit din închisoare printr-un decret regal care i-a redus detenția cu șase luni.

Eduardo Coll Poblet, 55. Asociat (24%) în firma Disprofarm SRL. Este directorul renumitului club FC Barcelona, a cărui echipă de fotbal domină sportul-rege. Coll Poblet este șeful Comisiei de Disciplina a FC Barcelona, adică acel organism care judecă actele de indisciplină ale membrilor clubului. Oficialul “Barça” este și el un afacerist prolific. De profesie jurist, patronează societatea de avocatură Coll Advocats, cu sediul în centrul Barcelonei. Tot în Spania, Coll Poblet mai deține o agenție imobiliară, un restaurant și încă trei firme de consultanță juridică – printre care și Institucio del Dret Empresarial (Institutul de Drept Impresarial).

Trebuie spus că Nicu Gheară apare în multe fotografii postate pe rețele sociale în compania unor jucători ai clubului catalan iar presa sportivă din țară a relatat despre chefurile de la Ibiza la care au fost invitați fotbaliștii FC Barcelona.

Pepy Daniel Nicolae, 46. Românul este al treilea asociat (25%) din Disprofarm SRL. De-a lungul timpului, Pepy s-a dovedit a fi omul de bază al controversatului Nicu Gheară. Confirmarea vine direct de la temutul interlop Nuredin Beinur, finul de cununie al lui Nicu Gheară. Contactat de RISE Project, Beinur a comentat scurt: “Da, Pepy este director la firmele lui Gheară.” Legătura Gheară-Pepy datează încă din anii ’90, când Pepy a ocupat poziții cheie în companiile primului. Ulterior, după ce Gheară s-a retras în Ibiza, Insulele Baleare, Pepy a preluat, formal, afacerile acestuia. De exemplu, clubul Space (Boga Rent SRL), al cărui manager e condamnat în celebrul dosar “Cocaină pentru VIP-uri”, a fost transferat din proprietatea familiei Gheară în cea a lui Pepy – interpus prin firma Space Music & Film SRL. Pe această companie funcționa casa de discuri și producție de videoclipuri muzicale – folosită de Gheară pentru a lansa artiști în showbiz-ul românesc. Unul dintre ei este cântărețul Marcel Pavel care a declarat pentru RISE Project: “Acolo era patron nașul copilului meu, domnul Nicu Gheară. Nu știu dacă era și-n acte, dar Space Music era sub conducerea lui.Îi voi mulțumi tot timpul domnului Gheară că m-a ajutat să mă lansez”.De fapt, “în acte”, Space Music & Film e controlată de Pepy și gestionează, acum, lanțul de restaurante “Maron”. Gruparea mai deține două rețele de restaurante: “Dinasty” și “Pomodoro”. Ambele sunt operate de firma Space Conect PC 2008 SRL, controlată tot prin suveica Space Music-Pepy. “Dinasty” vinde mâncare chinezească în sistem fast-food prin mall-urile bucureștene, iar “Pomodoro” este o franciză preluată de la Ciro Orsini – un milionar controversat de peste Ocean a cărui relație cu Nicu Gheară este de notorietate. Și discoteca Space din stațiunea Olimp a urmat un traseu similar: Gheară derula afacerea prin firma Disco Space Models pe care, ulterior, a lasat-o în mâinile lui Pepy – până atunci, asociatul său minoritar care l-a reprezentat la achiziția mai multor active din Neptun. La fel s-a întâmplat și în cazul societății (Space Artă și Sport) care a produs emisiuni de sport pentru televizunea publică: plasată de Gheară către Pepy care, la rândul lui, a pus-o în brațele unor cetățeni moldoveni cu tot cu datorii. Cei doi au fost și direct parteneri: inițial, în Space Comerț, Gheară era unic asociat, iar Pepy administrator. Apoi, pe hârtie, a rămas un apropiat de-al lor pânâ când SRL-ul a fost radiat. Situația s-a menținut însă la complexul comercial din cartierul Colentina care funcționează pe firma Euro Utimex. Aici, Pepy e administrator, iar Gheară asociat. Schema se repetă și la angro-ul pentru comercianții chinezi din Voluntari: în City Town Grup, soția lui Gheară, Margareta, și-a cesionat participațiile către asociații săi, Pepy și Ye Feng. Chinezul este partenerul tradițional al familiei Gheară, figurând cot la cot cu Pepy în alte două firme ale grupării (City Town Imobiliare, City Tang Grup).

Mihai Munteanu, Paul Radu, Cristi Ciupercă


Conexiunea “Barça”- Gheara:
PUNCTUL 0 AL AFACERII 

Sediul firmei Disprofarm.

București, strada Av. Mircea Zorileanu, nr. 26. Aici, pe străduța elegantă din zona Kiseleff, într-un bloc cu cinci etaje înfipt printre case interbelice, este înregistrat sediul companiei Disprofarm. Însă, la nivelul 3 al cubului de beton, nimic nu indică spațiul declarat al SRL-ului.Mai sus, o casă de avocatură își extinde birourile. La singurul număr de telefon afișat pe-un geam răspunde avocatul tulcean Sali Ernis: “Nu știu nimic despre Disprofarm, eu am contract de închiriere cu firma Lumiere de prin 2010.” Proprietarul clădirii de birouri, Lumiere Development SRL, aparține unui prolific contabil bucureștean. Se numește Rodica Mîndroiu, a fost inspector în Ministerul de Finanțe până-n 2003 și apoi consilieră la Camera Deputaților.
Acum, din poziția de consultant fiscal, ea depozitează secrete financiare pentru tot felul de clienți: traficanți de droguri condamnați, fotbaliști celebri, personaje mondene și cârciumari de fițe.
Dar, în afară de contabilitate, Rodica Mîndroiu are și alte afaceri care o fixează la confluența a două grupări de interese. În prima sunt aghiotanții lui Nicu Gheară. În cea de-a doua sunt lideri ai partidului de guvernământ.

Mihai Munteanu, Paul Radu, Cristi Ciuperca

Conexiunea “Barça”- Gheara: 
“NASUL DIN IBIZA” SI CRIMA ORGANIZATA


Darius Gheară, alături de unchiul său Nicu Gheară

După scandalul “Cocaina pentru VIP-uri”, Nicu Gheară s-a retras în Ibiza, acuzând presiuni politice. Nicu Gheară nu a fost niciodată condamnat dar numele său apare în câteva anchete de amploare ale procurorilor care vizează două grupări importante de crimă organizată: clanul Corduneanu și rețeaua lui Nuredin Beinur.

Dosarul Cordunenilor.În dosarul în care procurorii DIICOT Iași i-au trimis în judecată pe Corduneni, Nicu Gheară este menționat în convorbirile telefonice ale membrilor clanului, interceptate de autorități începând din 2008. Potrivit anchetatorilor, dintr-o discuție purtată de Bogdan Constantin, unul din liderii Cordunenilor, rezultă „atât poziţia acestuia în vârful ierarhiei grupării de crimă organizată cât şi influenţa sa în mediul interlop românesc prin conexiunile cu Nicu Gheară şi Fane Spoitorul”.
În rechizitoriul întocmit de DIICOT Iași, procurorii trag concluzia negru pe alb, referindu-se la liderii clanului Corduneanu: „rezultă conştientizarea structurării şi organizării grupărilor de crimă organizată la nivel naţional, precum şi exercitarea arbitrariului asupra acestora de către persoane ca Nicu Gheară sau Gigi Nedelcu”.

Rețeaua Beinur. Un alt dosar care-l conectează pe Nicu Gheară la mediul interlop este cel al lui Nuredin Beinur, finul său de cununie. Una dintre discuțiile telefonice purtate de Beinur cu aghiotantul său, “Rândunică”, trece în revistă formarea grupurilor de crimă organizată din anii ‘90. În convorbirea care durează aproximativ o oră, cei doi se referă în majoritatea timpului la Nicu Gheară. Termenii nu sunt deloc elogioși, pe fondul conflicului recent în care “finul Beinur” a intrat cu gruparea “nașului Gheară”. Scânteia a fost aprinsă de Pepy Daniel Nicolae – mâna dreaptă a lui Gheară, în momentul în care a încercat să-i preia ostil firma lui Beinur, Univertis SA – societate care deține multe spații de agrement pe litoral. Printr-un atac de tip raider, Pepy l-a executat silit pe Beinur, invocând un contract de împrumut suspect. Manevra a avut loc în vara lui 2011 când Beinur se afla după gratii – cercetat pentru șantaj și amenințare. Ulterior, Beinur a reușit să anuleze executarea silită, dar procesul nu s-a încheiat. Beinur a declarat sec pentru RISE Project: “Eu nu mai vorbesc cu Nicu Gheară și Pepy, dar nu-s certat cu ei. Acum, vorbim doar în instanță.”

Nepotul lui Gheară, condamnat penal. Darius Gheară a fost condamnat definitiv de Judecătoria Sectorului 3 la un an de închisoare cu suspendare pentru că a încercat să înșele trei bănci, cerând credite în baza unor documente false. Faptele s-au petrecut în 2009, iar sentința a fost dată pe 9 noiembrie 2011. Darius Gheară este asociat cu fostul fotbalist Laurențiu Reghecampf într-o firmă de impresariat fotbaliști (Special Sport Team). Reghecampf este soțul Anei Maria Prodan, la rândul ei impresar sportiv și parteneră de afaceri cu Adrian Mutu – alt fin de cununie al lui Nicu Gheară.

Cocaină pentru VIP-uri. Ancheta în celebrul dosar a început în 2002, culminând cu arestarea din 2004 a lui Bogdan Albu, fost manager la clubul Space și apropiat de Gheară și Beinur. Ancheta s-a extins rapid, pe măsură ce procurorii au descoperit amploarea rețelei de traficanți și consumatori de cocainei. Printre numele mondene implicate în scandal s-au numărat: Raluca Sandu (fiica lui Mircea Sandu – președintele FRF), Ion Alexandru Tiriac, Ileana Lazariuc și Robert Sandu (nepotul lui Mircea Sandu). Numele lui Nicu Gheară a fost vehiculat în acest dosar, dar acesta a negat public orice implicare, reclamând în presă persecuțiile la care este supus de serviciul de informații al Ministerului de Interne. Controversele din acest dosar sunt legate atât de manipularea internă a probelor judiciare, cât și de soluțiile judecătorești. De exemplu, Bogdan Albu este condamnat la șase ani de închisoare, iar alții au fost achitati.

Mihai Munteanu, Paul Radu, Cristi Ciuperca


Hotnews.ro publica la investigacion de la OCCRP
http://m.hotnews.ro/stirecom/11377393 

Comentario publicado sobre este articulo en la web por uno de los usuarios:

Numai cand auzi un nume preum Nicu Gheara ar trebui sa te speri. Dar cum spaniolii nu-l traduc au cazut intr-o mare plasa. Sunt aproape sigur ca Realul va exploata la maxim acest articol si va declansa un scandal monstru in Spania. Un club ca Barca nu poate sta cu fruntea sus printre traficantii de droguri, prostituate si spalatori de bani. Aproape ca ma indrept spre Real cand aflu de asemenea murdarii.

Traduccion:

Sólo cuando usted oiga su nombre Nicu Gheara debe asustarle. Pero a medida que los españoles no le conocian cayó en un gran lugar. Estoy casi seguro de que el Real Madrid va a operar dentro de este artículo y dará lugar a un escándalo de monstruo en España. Un club como el Barça no se puede estar entre los traficantes de drogas, prostitutas y lavado de capitales. Casi que me voy a encontrar también la contaminación en tiempo real.


 
Esto no mancha el buen nombre del club? donde estan los valores de Qatar y la Transparencia? la junta lleva meses tapàndo esto, entre otros asuntos gravisimos.

DIMISION INMEDIATA!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

esta información está contrastada?????

La Trasparencia de Sandro Rosell dijo...

100%, ademas de por quien esta avalada la informacion, CRJI, OCCRP y la GJIN, estan los datos del registro mercantil de Romania http://latrasparenciadesandrorosell.blogspot.com.es/2012/01/sin-valores-no-hay-transparencia.html y otros articulos en el blog en referencia a quien es Nicu Gheara, que han sido ocultados al juzgado por Eduardo Coll junto a las fotografias de Gheara con los jugadores del FCB fechadas desde el año 97.