ESTE BLOG INTEGRAMENTE ES PRUEBA JUDICIAL DE LOS PROCEDIMIENTOS 362/11 GETAFE y ANTE LA FISCALIA ANTICORRUPCION

Los documentos publicados, estan a disposicion de todos los socios del FC Barcelona y medios de comunicacion que deseen consultarlos.

Sandro Rosell y su Junta se "incomodan", cuando no era de dominio publico, no lo estaban? Valores - Transparencia - Dimision

18 de noviembre de 2011

Carta abierta a Sandro Rosell de D. Jacint Borras i Manuel, Ex President del Barça Athletic:

Creo que este es el mejor sitio para que haya una copia integra de esto,
Jacint animo, como ya te comente: " El que siembra tormentas, recoje tempestades".

Carta abierta a Sandro Rosell de D. Jacint Borras i Manuel, Ex President del Barça Athletic:

... Carta oberta al President del Futbol Club Barcelona, Sr. Sandro Rosell i Feliu.

Dijous dia 20 d'octubre era a casa mirant la inauguració de la nova Masia a la televisió i he de dir que la cerimònia em va agradar molt.Mentre ho mirava, però, pensava en aquell darrer mandat del President Agustí Montal en el qual em va concedir la responsabilitat i l'honor de formar part de la junta directiva del Barça Atlètic, primer encapçalada per en Ferran Ariño i després, per mi mateix. En aquells moments, i amb el bon amic Laureano Ruiz com a director tècnic, vam plantar la llavor del futbol i el concepte de la Masia actual, deixant l'any 1976 la presidència del Barça Atlètic amb l'equip militant a Segona Divisió A i el Juvenil havent guanyat el campionat espanyol per tercera temporada consecutiva.

Et veia parlar i recordava els moments viscuts i com tu mateix l'any 2003, un cop guanyades les eleccions, em vas cridar per incorporar-me de nou al futbol base i l'honor que va suposar ser de nou, després de tres dècades, president del Barça Atlètic l'any 2008 i aconseguir, amb tot l'equip tècnic i humà, deixar-lo altra vegada a Segona Divisió A.

No vaig poder deixar de preguntar-me quins mèrits més hauriem d'haver fet jo o altres companys, després d'haver dedicat tants anys i tants esforços al futbol base del Futbol Club Barcelona, per tenir l'honor de ser convidats a l'acte d'inauguració de La Masia.

Ara ja fa gairebé un any i mig del 13 de juny del 2010, quan els socis del Barça us van donar una majoria amplíssima per fer un barcelonisme fort, unit i generós. Encara esteu a temps d'aconseguir-ho.

Cordialment,

Jacint Borràs i Manuel, soci 2.135 del Futbol Club Barcelona