ESTE BLOG INTEGRAMENTE ES PRUEBA JUDICIAL DE LOS PROCEDIMIENTOS 362/11 GETAFE y ANTE LA FISCALIA ANTICORRUPCION

Los documentos publicados, estan a disposicion de todos los socios del FC Barcelona y medios de comunicacion que deseen consultarlos.

Sandro Rosell y su Junta se "incomodan", cuando no era de dominio publico, no lo estaban? Valores - Transparencia - Dimision

18 de noviembre de 2011

Consulta Qatar

GETAFEGATE: To be or not to be
El passat 7 Octubre del 2011, es va presentar un escrit al jutjat de primera instància e instrucció número 7 de Getafe, Madrid. En l´escrit es denuncia una presunta trama de corrupció que van tenir lloc entre els mesos de Febrer i Juliol del 2010. Lamentablement dins l´escrit surten els noms de diferents directius actuals del FC Barcelona. La persona ...que va interposar l´escrit es diu José Luis Pérez Clemente, i es pot trobar més informació en la seguent pàgina de Facebook La transparencia de Sandro Rosell .

Esperem, pel bé del club, que aquesta noticia no vagi a més, que tot quedi en un no res, i tot arxivat. Si no fos així, la informació que diu que disposa J.L. Pérez Clemente podria afectar severament la imatge del club i dels seus dirigents

Properament publicarem la tercera entrega de la Teoria de les Casualitats, que cada cop es va ampliant més, i tot tot tot, molt casual.

Visca el Barça i Visca Catalunya
http://www.consultaqatar.cat/